Παραδίδουν στην Τουρκία το Αιγαίο!

Παραδίδουν στην Τουρκία το Αιγαίο!

Οι τελευταίες εξελίξεις καθιστούν την έξοδο από τη Νέα Δομή του ΝΑΤΟ και την ανατροπή της Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου, επείγουσα αναγκαιότητα!

Τετελεσμένα που θα καθορίσουν την τύχη του Αιγαίου και κατ΄ επέκταση όλου του ενιαίου γεοπολιτικού χώρου Κύπρος-Αιγαίο-Θράκη και τελικά το μέλλον της χώρας δημιουργούν ΗΠΑ και Τουρκία με την διευκόλυνση - ανοχή της Κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου και την σιωπή της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και του διεφθαρμένου δικομματικού καθεστώτος της τελευταίας 20/ετίας.

Σύμφωνα με αλλεπάλληλα δημοσιεύματα της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ τα οποία αναπαράχθηκαν και από τον ιστότοπο www.iskra.gr και παραθέτουν αυτούσιο έγγραφο της Α.Τ.Α. Λάρισας προς το ΓΕΑ, με εντολή του διοικητή του ΝΑΤΟ Τζέημς Σταυρίδη και με βάση την Νέα Δομή του ΝΑΤΟ που υπέγραψαν οι Παπανδρέου – Παπαντωνίου το 2003, τα Ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη αναχαιτίζονται από Τουρκικά – ΝΑΤΟΪΚΑ όταν πλησιάζουν τα 6 μίλια από τις ακτές των νησιών ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ – ΛΗΜΝΟΣ – ΛΕΣΒΟΣ – ΧΙΟΣ – ΣΑΜΟΣ – ΙΚΑΡΙΑ – ΡΟΔΟΣ – ΚΩΣ – ΚΑΛΥΜΝΟΣ – ΚΑΡΠΑΘΟΣ – ΧΑΛΚΗ – ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ – ΚΑΣΟΣ - ΤΗΛΟΣ – ΝΙΣΥΡΟΣ – ΛΕΡΟΣ – ΠΑΤΜΟΣ ΛΕΙΨΟΙ – ΣΥΜΗ – ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ!

Το γεγονός ότι παρά την παρέλευση τριών ημερών από την δημοσίευση το έγγραφο της Α.Τ.Α. δεν διαψεύσθηκε από την κατά τα άλλα λαλίστατη Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου και από τον ΥΠΕΞ αποδεικνύει την αυθεντικότητα και την εγκυρότητά του και κυρίως τις προθέσεις της Κυβέρνησης να ανεχθεί μια τέτοια εξέλιξη και θέτει το θέμα της υπεράσπισης του Αιγαίου από τη Νέα Δομή του ΝΑΤΟ και την Τουρκία σε απόλυτη προτεραιότητα.

Υπενθυμίζουμε ότι με βάση τη Νέα Δομή του ΝΑΤΟ, την εφαρμογή της οποίας οι ως τώρα Ελληνικές κυβερνήσεις - εν΄ μέρει – καθυστερούσαν, η Τουρκία αναλαμβάνει τον απόλυτο αεροπορικό έλεγχο της νησιωτικής και ηπειρωτικής Ελλάδας! ενώ η χώρα μας αναλαμβάνει τον έλεγχο… περιοχών της Βαλκανικής όπως η Αλβανία και η Βουλγαρία! Η όλη εξέλιξη επιβεβαιώνεται και από πρόσφατο έγγραφο του Διοικητή του ΝΑΤΟ Τζέημς Σταυρίδη (Απρίλιος 2010) σύμφωνα με το οποίο η προηγούμενη «διαρρύθμιση» της Νέας Δομής του ΝΑΤΟ επιχειρείται να ενεργοποιηθεί για όλη τη χώρα και θεωρείται δεδομένη. Σε κάθε περίπτωση και άσχετα από πιέσεις που ασκούνται για τη λειτουργία του υποστρατηγίου της Λάρισας με τους όρους της Τουρκίας (τοποθέτηση Τούρκου διοικητή κ.λ.) η διχοτόμηση του Αιγαίου στον 25ο Μεσημβρινό και ο κίνδυνος για τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου βρίσκεται πλέον προ των πυλών.

Παράλληλα η Τουρκία διαφημίζει σε όλους τους τόνους ότι σε ένα μήνα τελειώνει την σεισμογραφική χαρτογράφηση περιοχών που ανήκουν στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα και στην Ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (Α.Ο.Ζ.) στο Αιγαίο και διαρρέει ότι ως το τέλος του 2011 θα έχει ολοκληρώσει όλες τις σχετικές διαδικασίες, χωρίς από την χώρα μας να έχουν ληφθεί τα στοιχειώδη διπλωματικά-πολιτικά μέτρα μπλοκαρίσματος αυτής της εξέλιξης.

Αντίθετα μάλιστα το Υπουργείο Εξωτερικών μπλοκάρει επί μήνες την διαδικασία ενεργοποίησης δημόσιου Ελληνικού φορέα για την ανάληψη σχετικών ερευνών στο Αιγαίο και γενικά στην Ελληνική επικράτεια.
Είναι προφανές ότι με την στάση της η Κυβέρνηση βοηθάει «κάτω από το τραπέζι» τους στρατοκράτες της ʼγκυρας να δημιουργήσουν τετελεσμένα σε βάρος της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας καθώς και να «δεσμεύσουν», προτού να ενεργοποιηθεί το νέο δίκαιο της Θάλασσας (ΑΟΖ), την περιοχή Ν. – Νοτιοανατολικά του Καστελόριζου που ανήκει στην Ελληνική ΑΟΖ και δε μπορεί να αμφισβητηθεί ούτε και «νομικά» από την Τουρκία! Πρόκειται για περιοχή η οποία τελευταία συγκεντρώνεται το διεθνές ενδιαφέρον για την ανεύρεση μεγάλων κοιτασμάτων πετρελαίου.

Η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου δεν παραδίδει μόνο την Οικονομία και τον ιδρώτα του λαού στους ξένους προστάτες της Μέρκελ και της Ε. Ένωσης, παραδίδει και το Αιγαίο στη Νέα Δομή του ΝΑΤΟ και την Τουρκία.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!