Καταγγέλλουμε την απαγόρευση της μετάδοσης του σήματος της ΕΡΤ και την παρέμβαση στον 902. ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ NEAΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!

Καταγγέλλουμε την απαγόρευση της μετάδοσης του σήματος της ΕΡΤ και την παρέμβαση στον 902.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ NEAΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!

            Εκτός απ΄ το κατέβασμα του σήματος της ΕΡΤ η κυβέρνηση προχω-ρησε και σε άλλα μέτρα συνταγματικής εκτροπής για να αποδείξει ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα συνολικότερο σχέδιο, σε μια τελική ρεβάνς εναντίον του ελληνικού λαού. Προχώρησε σε απειλές σε όσους σταθμούς αναμεταδίδουν το πρόγραμμα της ΕΡΤ για να φτάσει στη διακοπή του σήματος του 902 και το κόψιμο του δελτίου ειδήσεων για το θέμα της ΕΡΤ. Είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει και σε νέα μέτρα αυταρχισμού και τρομοκράτησης του λαού, σε μέτρα συγκαλυμμένης κοινοβουλευτικής δικτατορίας. Αυτό επιτάσσουν οι αγορές και η τρόικα εξωτερικού και σε αυτό καταφεύγει ο κ.Σαμαράς και η τρικομματική του προκειμένου να αποπερατώσουν το δόγμα του ΣΟΚ.

            Είναι επίσης εμφανές ότι αν η κυβέρνηση κερδίσει «τη μάχη της ΕΡΤ» θα έχει ουσιαστικά κερδίσει μια συνολικότερη μάχη στην επιβολή του δόγμα-τος του ΣΟΚ και της νέας κατοχής.

            Από την ΕΡΤ μπορεί να ορθωθεί ένα νέο κίνημα μεγαλύτερο από εκείνο των «πλατειών» του 2011, το οποίο αυτή τη φορά, έχοντας και την προηγούμενη εμπειρία, να δράσει οργανωμένα και συντεταγμένα για την ανατροπή της κυβέρνησης και του διεφθαρμένου καθεστώτος που εκπροσωπεί. «Σε αυτό τον αγώνα μέχρι τη νίκη» και στην κήρυξη επαναλαμβανόμενων 24ωρων απεργιών πρέπει να τεθεί επικεφαλής η Αριστερά και το συνεπές συνδικαλιστικό κίνημα.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.

                                                                                                ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ