Το Πογκρόμ των πλειστηριασμών δεν θα περάσει!Ανακύπτει ένα μέγα κοινωνικό και εθνικό θέμα που χρειάζεται άμεση απάντηση.

Το Πογκρόμ των πλειστηριασμών δεν θα περάσει!Ανακύπτει ένα μέγα κοινωνικό και εθνικό θέμα που χρειάζεται άμεση απάντηση.                                                                                            

H δικομματική κυβέρνηση πιστή στις νεοφιλελεύθερες αρχές της και κυρίως υποχωρώντας στις πιέσεις των δανειστών και της τρόικας σκοπεύει να απελευθερώσει από 1/1/14 τους πλειστηριασμούς της α κατοικίας. 800.000 νοικοκυριά από τραπεζικές οφειλές πάσης φύσεως και μορφής θα κινδυνεύσουν να απολέσουν την πρώτη κατοικία τους. Βάσει σχεδίου η Ελλάδα σταδιακά από χώρα μικροιδιοκτητών μετατρέπεται σε χώρα ενοικιαστών. Η κ.α. Μέρκελ και ο γερμανοκρατούμενος ευρωπαϊκός βορράς αφού άρπαξαν τις εθνικές επιχειρήσεις (ΔΕΚΟ), προχωρούν τώρα μέσω των ανδρείκελων της κυβέρνησης Σαμαρά στην αρπαγή της ιδιωτικής περιουσίας του ελληνικού λαού.

Οι πλειστηριασμοί της πρώτης και κύριας κατοικίας δεν θα περάσουν..

Χρειάζεται να ορθωθεί άμεσα ένα παλλαϊκό τείχος άμυνας με βάση τα εξής:

Πρώτον, προστασία νομοθετική της πρώτης και κύριας κατοικίας άνευ όρων και προϋποθέσεων.

Δεύτερον, κούρεμα του ιδιωτικού χρέους με εφαρμογή μέτρων Σεισάχθειας για τους μικροοφειλέτες ώστε να απαλλαγεί η ελληνική κοινωνία από το βρόγχο των τοκογλυφικών χρεών και να δημιουργηθεί έτσι μία δυνατότητα επαναθέρμανσης της οικονομίας και της καταρρέουσας αγοράς..

Τρίτον, άτοκη αποπληρωμή των όποιων οφειλών εναπομείνουν σε χρονικό ορίζοντα 30 ή 40 ετών ανάλογα με την περίπτωση.

Το ΔΗΚΚΙ σε συνεργασίαί με την Εθνική Ομοσπονδία Δανειοληπτών και άλλους αρμόδιους φορείς θα προτείνει άμεσα πρωτοβουλίες συσπείρωσης για την υπεράσπιση των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που οδηγούνται άδικα στην απόγνωση και την καταστροφή..

                                                                        Γραφείο Τύπου

© 2018 ● ΔΗΚΚΙ - ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ