QUO VADIS ? - ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟ 2013; ΟΙ ΝΑΖΙ, ΕΒΑΖΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΚΑΒΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.


Άρθρο του Γιώργου Μπούτρη*
Μπαίνει στην τελική ευθεία, το σχέδιο αποικιοποίησης του πειραματόζωου "Ελλάς", με οδηγίες μέσω της λέσχης Bilderberg και άλλων παρακρατικών και κρατικών οργανισμών του χρηματιστικού κεφαλαίου, στα πλαίσια της παγκόσμιας διακυβέρνησης ("ξεπλύματος παραχθέντος χρήματος που δεν είχε αντίκρυσμα ώστε μέσω δανεισμού του να νομιμοποιηθεί" και "διαδικασιών λιτότητας για ανταγωνίσιμο εργασιακό κόστος"), με νεο-φιλελευθερισμό που επειδή είναι άδικος λειτουργεί με διαφθορά οπότε και είναι ευεπίφορος στους εκβιασμούς, με εγχώριους συνεργάτες τους, που για την Ελλάδα μέσω  του προγράμματος λιτότητας, αναθεωρουμένων μνημονίων, κλπ, είχε στόχο με καταστροφή της Ελληνικής Οικονομίας, την υποδούλωση της Ελλάδας και τη δήμευση του Εθνικού και Ιδιωτικού πλούτου.
-Μετά την "στημένη" υπερχρέωση της Ελλάδας από την εποχή της μεταπολίτευσης και την εγνωσμένη από τους διεφθαρμένους κυβερνώντες αποδοχή "συνθηκών", "κοινών πολιτικών", "ενώσεων" και "όρων" της  Γερμανο - Ευρωπαϊκής Ένωσης (ονοματισμένης έτσι από τον Α. Παπανδρέου, το 1991),
-Μετά τον οικονομικό εξαναγκασμό των Ελλήνων σε υπογεννητικότητα και την αρχή, στα Τίρανα, του καλέσματος από τον Αντ. Σαμαρά (κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη) αλλοδαπών εργαζομένων με πρόσχημα την πολυ-πολιτισμικότητα, αλλά με στόχο τον αφελληνισμό, την καταστροφή του πολιτισμού, της γλώσσας, της ιστορίας, της παιδείας, κλπ,
-Μετά τις προτροπές "σε αφαίμαξη" των Ελλήνων επενδυτών-αποταμιευτών στο χρηματιστήριο και σε φόρο και είσφορο-διαφυγή από τους διεφθαρμένους και τους διαπλεκόμενους της κάστας,
-Μετά την αναδιανομή εισοδήματος από τους φτωχούς στους πλούσιους, κυρίως επί Κ. Καραμανλή,
-Μετά την καταστροφή της δανειοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας από τον Γ. Παπανδρέου και τους επόμενούς του, αντί της άμεσης αναδιάρθρωσης με σχετικά μικρό τότε κούρεμα της υπερχρέωσής μας από το εξωτερικό (ακριβός υπερδανεισμός, υπερεξοπλισμός, πρώτες και έτοιμες ύλες, "μίζες", κλπ),
-Μετά τις  "ύποπτες " παραινέσεις δήθεν αλληλεγγύης  από τα χαλκευμένα ΜΜΕ "οι μητέρες από τα χωριά να στέλνουν τρόφιμα στα παιδία τους στις πόλεις " και  "να ενισχυθεί η ανταλλακτική οικονομία ", τις αποφάσεις της Ε.Ε. "για την τροφική διαπαιδαγώγηση των παιδιών, να μοιράζονται στα σχολεία γάλα και λαχανικά "
και την πρόταση τότε του Ευάγγελου Βενιζέλου ότι: κάποτε η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει "εμπορικό όνομα ",
-Μετά την μετατροπή από "χρέος προς αγορές χωρίς υποθήκη", σε "χρέος ελεγχόμενης χρεοκοπίας" που σχεδίασαν ως Ευρωπαίοι  αντιπρόσωποι οι Γερμανοί κυβερνώντες με τεχνοκράτες των "αγορών", με υποθήκευση του Εθνικού, Δημόσιου και Ιδιωτικού πλούτου υπό Αγγλικό δίκαιο, με απεμπόληση της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας που διοικείται πλέον από γκαουλάουτερς, τρόϊκες, γερμανό υπουργό και ξένους επιτρόπους,
-Μετά την δανειακή σύμβαση και την εσωτερική υποτίμηση με την συνεχή σταδιακή μείωση μισθών και συντάξεων που μείωσε το κυκλοφορούν χρήμα, έκλεισε εταιρείες, μείωσε τα έσοδα του κράτους από φόρους κερδών αλλά τα αύξησε από φόρους των αποταμιεύσεων ανάγκης, δημιούργησε τρομακτική ανεργία και διέλυσε την οικονομία,
-Μετά τον καταιγισμό από άδικα και τεράστιου ύψους"χαράτσια" που σκοπό έχουν να κάνουν τους Έλληνες αδύναμους να τα πληρώσουν, παράνομους, και υποτακτικούς,
-Μετά το PSI που -κατά παγκόσμια πρωτοτυπία- αντί για εθελοντική συμμετοχή των ιδιωτών (έως τότε τραπεζών), κατέστρεψε μόνο στο εσωτερικό: τα ασφαλιστικά ταμεία, τα αποθεματικά οργανισμών κοινωνικής πολιτικής, ιδιώτες ομολογιούχους-αποταμιευτές, αλλά και κατά ένα μέρος Ελληνικές και Κυπριακές τράπεζες,
-Μετά την αποδοχή, από την κυβέρνηση, η ανακεφαλαιοποίηση συνολικά των τραπεζών στην Ελλάδα να γίνει με δάνεια που θα πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι, αλλά η διοίκησή τους να γίνεται από επιτρόπους των αγορών, παρότι -έχουμε ανακοινώσει- πως η Αμερική, με το νόμο Ντοντ και Φρανκ, δεν ανακεφαλαιοποιεί το ποσοστό του κεφαλαίου των τραπεζών στην Αμερική, που κατέχουν αλλοδαποί,
-Μετά την -με νόμο της Ε.Ε.- αποχώρηση από την Ελλάδα μεγάλων πολυεθνικών μητρικών εταιρειών, για ειδική χαμηλότερη φορολόγηση σε άλλες χώρες, η οποία έγινε και ταχύτατα χωρίς καν την διαπίστωση από τις αρμόδιες Αρχές της τήρησης των όρων των επιδοτήσεων, επιχορηγήσεων, απόσβεσης παγίων, κλπ,
-Μετά την αναγκαστική εξευτελιστική εκχώρηση -σε ανεξέλεγκτη εταιρεία του εξωτερικού- της ιδιωτικοποίησης και του υπόλοιπου Εθνικού πλούτου, όπως νερό, λαχεία, λιμάνια, εθνικούς δρόμους, αεροδρόμια, ακόμα και του υποθαλάσσιου ορυκτού πλούτου της πατρίδας μας, κλπ,
-Μετά την αναγκαστική εξευτελιστική εκποίηση του ΟΤΕ, των εταιρειών ύδρευσης, του ΟΠΑΠ (σε τίμημα όσο τα ετήσια κέρδη του),
Φθάνουμε και στην υλοποίηση της μεθόδευσης της δήμευσης και του ιδιωτικού πλούτου των Ελλήνων, που με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, με χρήματα αυτής και επομένων γενεών των πολιτών, είναι αντίστοιχη με εκείνη που:
ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΒΑΖΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΚΑΒΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΛΑΚΟ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
-Οι τιμές υπηρεσιών και ειδών ανάγκης (υγεία, εκπαίδευση, ύδρευση, ηλεκτρισμός, συγκοινωνίες, δημοτικές υπηρεσίες, πετρέλαιο, αέριο, κλπ) θα πολλαπλασιαστούν, ακόμα και πριν την πλήρη εκποίηση τών σχετικών επιχειρήσεων ή φορέων παροχής κοινωνικής πολιτικής, ενώ θα απαγορευτεί η ιδιοπαραγωγή.
-Οι τιμές των ειδών πρώτης ανάγκης (τροφίμων, κλπ), θα συνεχίσουν να παραμένουν υψηλά, λόγω των συμφωνιών (καρτέλ) των μεγάλων εταιρειών.
-Η Ελλάδα, λόγω των όρων της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ), κλπ, θα συνεχίσει να είναι διατροφικά εξαρτημένη, αφού ισχύουν απαγορεύσεις παραγωγής, οι οποίες θα επεκταθούν.
-Ενδεικτικά στοιχεία της "επιτυχημένης εκτέλεσης προϋπολογισμού" του 2012, που θα συνεχιστεί (με νέα μνημόνια και δανειακές συμβάσεις) να χρεώνεται στους πολίτες:
Έλλειμμα κρατικού προϋπολογισμού 11-μήνου: προϋπολογισμού 2012=€15,045δις, πραγματοποιηθέντος 2012=€12,852δις.
Πρωτογενείς δαπάνες τακτικού προϋπολογισμού, για Ασφαλιστικό Κεφάλαιο Αλληλεγγύης Γενεών: Πρόβλεψη 2012=€493εκ., Εκταμίευση =€0,00
Λειτουργικές δαπάνες, ειδική επιχορήγηση φορέων ΟΤΑ: Πρόβλεψη 2012=€155εκ, Εκταμίευση=€0,00
Πρόβλεψη στις Δαπάνες για σχηματισμό Αποθεματικού: 2012=€303εκ., Εκταμίευση =€0,00.
Αποσύρθηκαν από τις προβλέψεις δαπανών τα €160εκ της προμήθειας του EFSF για την δόση που δεν έδωσαν ακόμα, κι έτσι δείχνονται μικρότερες. ("δημιουργική λογιστική").
Πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων, που στο 11-μηνο είναι μειωμένο κατά €1,223δις και που επίσης τον Δεκέμβρη η κυβέρνηση πρέπει να καλύψει το υπόλοιπο €3,223δις (το παραμύθι της ανάπτυξης).
-Στους άμεσους φόρους που ήδη ξεκινούν από το €0,00 θα προστεθούν κι άλλοι άμεσοι φόροι, ενώ το ποσοστό των υπαρχόντων εμμέσων φόρων θα αυξηθεί.
-Οι μισθοί και οι συντάξεις, είναι στόχος να μειωθούν στα καθαρά €400,00 και €200,00 αντίστοιχα (έως και το 2015), αν κάτι τέτοιο δεν ανακοπεί από άλλου τύπου κυβέρνηση.
-Η τεχνητή πτώχευση των μετασχηματισθέντων ασφαλιστικών φορέων, κλπ, θα "εξωθήσει" σε ασφαλίσεις σε ιδιωτικές (αλλοδαπές) εταιρείες.
-Θα καταργηθούν τα στρατόπεδα, ενώ θα αυξηθούν οι ένστολοι που θα μετατραπούν σε μισθοφόρους, με το πρόσχημα της αύξησης των κλοπών, παραβατικότητας, κλπ, οπότε θα εγκαθιδρυθούν οι ηλεκτρονικές ταυτότητες, για να βοηθήσουν τον παγκόσμιο έλεγχο και την παγκόσμια διακυβέρνηση, που θα είναι παγκόσμια τυρανία.
-Παράνομοι λογαριασμοί στο εξωτερικό θα ανακοινωθούν και θα δημευτούν, υπέρ ΔΝΤ και υπέρ της κατ΄ ευφημισμόν  "μη κερδοσκοπικής" ΕΚΤ.
-Μεγάλες χώρες, θα ανοίξουν τα βιβλία μεγάλων επιχειρήσεών τους, θα βρούν τις "μίζες" που έχουν δοθεί παρανόμως σε Έλληνες, ώστε να τις πάρουν πίσω στα ταμεία του ΔΝΤ, ΕΚΤ, κλπ, εν ανάγκη και με Διεθνή δικαστήρια.
-Με ισχύοντα νόμο της Ε.Ε., θα "φύγουν" κι άλλες μητρικές επιχειρήσεις από την Ελλάδα, για φορολόγηση με χαμηλότερους συντελεστές σε άλλη χώρα.
-Νέοι άγριοι φόροι θα μπούνε αυτή τη φορά στους επιχειρηματίες και στους εφοπλιστές, που νόμιζαν -όπως άλλοι- πως θα γλυτώσουν.
-Οι ξένοι επίτροποι των τραπεζών θα καλέσουν βιομηχανίες, βιοτεχνίες, εμπόρους, αγρότες και ιδιώτες που οφείλουν ή θα οφείλουν, να εξοφλήσουν άμεσα τα χρέη τους, αναγκάζοντάς τους να εκποιήσουν ή εκχωρήσουν, σε εξευτελιστικές τιμές, τις περιουσίες τους, όσες δεν τις έχουν ήδη χάσει εξ αιτίας των "χειρισμών" της  κυβέρνησης με την ΑΤΕ και τις προεκτάσεις που αυτό θα έχει, κλπ.
-Το πασόκ και η ν.δ. προσπαθούν να "θάψουν" τα χρέη τους (€121 και €128 = €249εκ.) στην "κακή" ΑΤΕ, χρεώνοντάς τα στους πολίτες. Η ζημιά της από το PSI ήταν €4,329. Πριν τη διάσπασή της σε "καλή" και σε "κακή" είχε κεφαλαιακή ανάγκη €4,920δις. Τι σύμπτωση! Η διαφορά μεταξύ των στοιχείων ενεργητικού και παθητικου της "καλής" ΑΤΕ που μεταφέρθηκε στην Τρ. Πειραιώς ήταν €6,675δις, τα €1,755 δόθηκαν από το ΤΧΣ, η Τρ. Πειραιώς δεν υποχρεούται να τα επιστρέψει, τα δανείστηκε το Ελληνικό Δημόσιο, οπότε θα έχουμε και αντίστοιχη αύξηση του συνολικού Δημοσίου Χρέους, αφού και πάλι θα τα επιστρέψουν οι φορολογούμενοι στην Ελλάδα Έλληνες.
-Τα κυμαινόμενα επιτόκια χορηγήσεων θα αυξηθούν. Τό "έδειξαν" το πασόκ και η ν.δ. που προσπάθησαν΄ανεπιτυχώς να περάσουν για τα χρέη τους τροπολογία σταθερού επιτοκίου 4%.
-Οι αλλοδαποί θα κρατούνται σε στρατόπεδα, μέχρι την ύπαρξη επιχείρησης που θα τους απασχολεί σε ΕΟΖ (με μισθό της χώρας τους), δημιουργώντας έτσι ένα νέο παγκόσμιο καταμερισμό εργασίας,
-Ο καθορισμός του τουριστικού όγκου στην Ελλάδα, θα καθορίζεται από τις τουριστικές επιχειρήσεις ξένων συμφερόντων που έχουν εγκατασταθεί εδώ.
-Πέρα από το φόρο ιδιοκατοίκησης που θα επιβληθεί, τα ακίνητα και οι εκμεταλεύσιμες γαίες, για να μπορούν να παράξουν φόρους, θα περάσουν στη δικαιοδοσία των τραπεζών, στις οποίες θα καλούμαστε να πληρώνουμε όλοι υψηλό  ενοίκιο που θα καθορίζουν εκείνες.
-Στις συμφωνίες, είναι επίσης ανεξάρτητα από την εκλογή προσώπων από τους πολίτες, το πρώτο κόμμα να ορίζει κυβέρνηση (υπουργούς, κλπ) που να αποτελείται από τεχνοκράτες, που συνήθως είναι εντεταλμένα όργανα του χρηματιστικού κεφαλαίου.
-Από το 2013 προβλέπεται έναρξη διαδικασιών διχοτόμησης και κατακερματισμού της Ελλάδας σε περιφέρειες (ίσως με διχαστικό τρόπο και γι΄ αυτό ενισχύεται φασιστικός φορέας).
ΑΝ Η ΑΦΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ (ΟΠΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ), ΣΥΝΕΙΔΟΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΟΤΙ: ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2013, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΘΟΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΩΝ ΑΝΤΙ-ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΑΣ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
Υ.Γ.: Θυμήθηκα, ότι βασικές από τις κατηγορίες για τους Τσαουσέσκου, που τους κατεδίκασαν σε θάνατο και τους εκτέλεσαν, ήταν η γενοκτονία που προκάλεσαν, αφήνοντας τους ανθρώπους χωρίς ηλεκτρισμό και θέρμανση. Άλλη κατηγορία ήταν ο παράνομος πλουτισμός.
*Ο Γιώργος Μπούτρης, είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΔΗΚΚΙ-Σοσιαλιστική Αριστερά, συμμετέχει στον Τομέα Οικονομικής Πολιτικής - ΔΕΚΟ και έχει εναλλαγεί στη Γραμματεία και στο Οργανωτικό του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

© 2018 ● ΔΗΚΚΙ - ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ