25η Μαρτίου2013 «Ενιαίο Οικονομικό και Αμυντικό Δόγμα» Ελλάδας Κύπρου. Απάντηση στην Ευρωζώνη και στα σχέδια κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας!

Ο ασύμμετρος πόλεμος που έχει εξαπολυθεί απ΄ το Γερμανικό Οικονομικό Ράιχ και τις «αγορές» κατά της Κύπρου αποτελεί ταυτόχρονο πλήγμα κατά της χώρας μας και του Ελληνισμού και προάγγελο νέων δεινών για όλο τον Ευρωπαϊκό Νότο.

Στην Κύπρο ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο παραβιάζοντας τα «ιερά και τα όσια» του συστήματος κατάσχοντας τραπεζικές καταθέσεις προκειμένου να αρπάξουν τον ορυκτό της πλούτο (Γερμανία) και να προχωρήσουν στην επέκταση του Αττίλα στον Νότο (ΗΠΑ).

Ένα τέτοιο ασύμμετρο χτύπημα πρέπει να αναμένουμε ότι η Νέα Τάξη πραγμάτων, η «ιερά συμμαχία» ΗΠΑ - Ευρωπαϊκής Ένωσης θα επιχειρήσει και κατά της χώρας μας. Γιατί η ζώνη Κύπρος - Αιγαίο - Θράκη είναι γεωπολιτικά ενιαία και ο Τουρκικός επεκτατισμός με το «μισά – μισά!» που εκστόμισε πρόσφατα ο Ερντογάν για το Αιγαίο μπορεί κάλλιστα να πάρει την θέση που είχαν Σόιμπλε και Λαγκάρντ στο χτύπημα της Κύπρου. 

Το πολιτικόπρόβλημα όμως, μαζί με το βαρύ πλήγμα στη Κύπρο,είναιότιπαράτoπογκρόμ της εξαθλίωσης καιτηςποδοπάτησηςτηςεθνικήςκυριαρχίαςκαιτουΣυν-τάγματοςμε πρόνοιες τηςκυβέρνησηςκαιτουΠροέδρουτηςΔημοκρατίας και ενώ το πάλαι ποτέ κραταιό δικομματικό μπλοκ έχει περιπέσει σε γενική ανυποληψία,δενεμφανίζεταιτοανάλογοκίνημααντίστασηςκαιανατροπής.

Ας γίνει το βροντερό ΟΧΙ του λαού της Κύπρου αιτία για να ξεπερασθεί αυτή η αντίφαση. Ας γίνει το πλήγμα που δέχθηκε η Κύπρος πλήγμα αφύπνισης για τον Ελλαδικό χώρο όπως έγινε το πλήγμα του κανονικού και όχι ασύμμετρου πολέ-μου το ΄74 αιτία αφύπνισης για τον Ελλαδικό χώρο και τον Ελληνισμό.

Τούτη τη φορά με ένα «Ενιαίο Οικονομικό και Αμυντικό Δόγμα» Ελλάδας και Κύπρου ενάντια στην Ευρωζώνη, την τρόικα και την Αμερικανοτουρκική απει-λή που ζητάει να βάψει γκρίζα τη ζώνη Κύπρος - Αιγαίο - Θράκη.

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να τιμήσουμε την επέτειο και τις παραδόσεις του ΄21 που προδόθηκαν για μία ακόμη φορά με τα Μνημόνια και τις Δανειακές των εξωνημένων ηγεσιών Ελλάδας και Κύπρου.

ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ

                                                                                                   ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

© 2018 ● ΔΗΚΚΙ - ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ