ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ

ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ

 

02/06/2015

 

Το αποκάλεσαν ιδιότυπη οικονομική κατοχή, το είπαν αποικία χρέους. ‘Όπως και αν ονομάζεται το ειδεχθές πείραμα που εφάρμοσαν στον τόπο μας, πλησιάζει στην κορύφωση και στο σημείο που θα κριθεί το μέλλον των επομένων γενεών. Δεν γνωρίζουμε, παρά μόνο από διαρροές τα παζάρια που γίνονται μεταξύ των δανειστών και της Ελληνικής κυβέρνησης. Γνωρίζουμε όμως πολύ καλά ότι ο λαός δεν μπορεί να αντέξει νέα υφεσιακά μέτρα από νέους άμεσους η έμμεσους φόρους. Η κυβέρνηση άλλωστε εκλέχθηκε ακριβώς για να μην επιβαρύνει περαιτέρω τα μεσαία και κατώτερα στρώματα του πληθυσμού που πλήττονται βίαια τα τελευταία χρόνια. Και εκλέχθηκε ώστε να κυβερνά η ίδια και όχι οι ΄΄θεσμοί΄΄ και τα τεχνικά κλιμάκια και να νομοθετεί με γνώμονα το συμφέρον του λαού πρώτιστα.

  • Είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι οι δανειστές επιζητούν τον πλήρη ΄΄στραγγαλισμό΄΄ του Ελληνικού λαού με μέτρα τα οποία θα οδηγήσουν σε πλήρη γενοκτονία.

Ο λαός δεν πρέπει να υποκύψει στα εκβιαστικά διλήμματα  των διαφόρων κέντρων  που προπαγανδίζουν τον ευρωμονόδρομο. Εταίροι οι οποίοι αδιαφορούν για τις ανθρώπινες ζωές επιμένοντας στην θανατηφόρα λιτότητα, απλά δεν μπορεί να είναι εταίροι ….Καμία ΄΄έντιμη΄΄ συμφωνία δεν μπορεί να υπάρξει με τον λαό να συνεχίζει να υποφέρει.

Όλοι οι Έλληνες πολίτες καλούνται να αγωνιστούν για

-Την ανάκτηση της Εθνικής και Λαϊκής κυριαρχία;

-Την κατάργηση των μνημονίων και την διαγραφή του χρέους

Και την ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση, βασισμένη στον πλούτο της χώρας, που ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ και στο εθνικό νόμισμα και όχι στο νόμισμα ταφόπλακα που ελέγχεται από την αδίστακτη συμμορία των τοκογλύφων.

Καμία θυσία για το ευρώ, καμία υποταγή στις προσταγές των Ευρωπαϊκών διευθυντηρίων. Το μόνο δίκαιο είναι αυτό του λαού .

Ας δώσουμε εμείς το παράδειγμα και στους υπόλοιπους Ευρωπαϊκούς λαούς.

 

 

Πανελλαδικό μέτωπο πλατειών

 

© 2018 ● ΔΗΚΚΙ - ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ