ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, CINE ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 19/10 7Μ.Μ. ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΠΑΝΑΓ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ, ΤΗ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΥΡΩΖΩΝΗ

Μεγάλη ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση, την πρώτη μετεκλογικά, διοργανώνει την Δευτέρα 19/10/2015 η Λαϊκή Ενότητα, στην οποία θα μιλήσει οΠαναγιώτης Λαφαζάνης, επικεφαλής του Μετώπου της Λαϊκής Ενότητας. 

Χαιρετισμούς – παρεμβάσεις στη συγκέντρωση θα πραγματοποιήσουν:

- ο Κώστας Κουντουράκης ( Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Πλαίσιο) 
για τις εργασιακές σχέσεις και τους εργατικούς αγώνες 
- ο Θανάσης Κούρκουλας 
για τα δημοκρατικά δικαιώματα και το αντιφασιστικό κίνημα 
- η Ντίνα Σωτηριάδου 
για τη νεολαία και το κίνημα νεολαίας.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Cine Κεραμεικός (Κεραμεικού 58-Μεταξουργείο) στις 7 μ.μ.

Με τη συγκέντρωση αυτή του Κεραμεικού, η Λαϊκή Ενότητα εγκαινιάζει μια μεγάλη πολιτική εξόρμησηκαι αντεπίθεση που, με σημαία τη δημοκρατία και τους κοινωνικούς αγώνες, έχει ως κύρια μέτωπα : τα μνημόνια, τα νέα μέτρα λιτότητας και φορολεηλασίας των λαϊκών στρωμάτων, την καλπάζουσαανεργία, το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου και των στρατηγικών επιχειρήσεων, την εθνική υποτέλεια και τη νεοφιλελεύθερη ευρωζώνη. Στο πλαίσιο αυτών των μετώπων η Λαϊκή Ενότητα θα φέρει στο προσκήνιο την εναλλακτική της πρόταση για μια αντιμνημονιακήφιλολαϊκήπαραγωγικήκαι αναπτυξιακή πορεία της χώρας με ορίζοντα το σοσιαλισμό του 21ου αιώνα.

Η συγκέντρωση του Κεραμεικού θα είναι η πρώτη ανάμεσα σε πολλές ανοικτές πολιτικέςσυγκεντρώσεις, που η Λαϊκή Ενότητα θα πραγματοποιήσει ανά την Ελλάδα και τις οποίες θα ακολουθήσει η Πανελλαδική Σύσκεψη των τοπικών επιτροπών της Λαϊκής Ενότητας στις αρχές του Νοέμβρη.

 

© 2018 ● ΔΗΚΚΙ - ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ