Έφυγε ο Γιώργος Ρόκκος

Έφυγε από κοντά μας τις πρώτες πρωινές ώρες, για το αιώνιο ταξίδι, σε ηλικία 69 ετών, ο αγωνιστής του Σοσιαλιστικού - Πατριωτικού χώρου και βουλευτής του ΔΗΚΚΙ, Γιώργος Ρόκκος.

Ο Γιώργος, γεννημένος από γονείς αγρότες, το 1948, στην Κυψέλη Πρέβεζας, διακρίθηκε στο στίβο της ζωής, σε επιστημονικό, πολιτικό - κοινωνικό και επιχειρηματικό επίπεδο.

Σπούδασε στην Ιταλία χημικός - μηχανικός και διετέλεσε σημαίνον στέλεχος της επιστημονικής κοινότητας της Θεσσαλονίκης. Διακρίθηκε ως πιστός αγωνιστής με μακρά πορεία στους πολιτικούς - κοινωνικούς αγώνες για Εθνική Ανεξαρτησία, για Κοινωνική Ισότητα και Δημοκρατία της πατρίδας.

Το 1970 εντάχθηκε στο ΠΑΚ Ιταλίας και αργότερα στο Πασόκ. Εκ των ιδρυτικών στελεχών του ΔΗΚΚΙ, το 1996 εκλέγεται βουλευτής του ΔΗΚΚΙ στη Β΄Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Στο επιχειρηματικό πεδίο, υπήρξε ένας αυτοδημιούργητος επιτυχημένος επιχειρηματίας στην παραγωγή κεραμικών, με εργοστάσιο στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

 

Οι σύντροφοι και συναγωνιστές του ΔΗΚΚΙ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του και θα θυμούνται με σεβασμό την προσφορά του Γιώργου στα ιδανικά της πατρίδας, του σοσιαλισμού και και της Δημοκρατίας.

 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΩΡΓΟ
ΔΗΚΚΙ Κ.Ε.
© 2018 ● ΔΗΚΚΙ - ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ