Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά! Όλοι στο Σύνταγμα!

Το ΔΗΚΚΙ χαιρετίζει την εργατική τάξη,όλα τα παλιά και νέα ταξικά καταπιεζόμενα στρώματα της εργασίας που δίνουν την μάχη της επιβίωσης απέναντι στη πρωτόγνωρη επίθεση του μεγάλου κεφαλαίου,απέναντι στην Νέα Τάξη και τον ολοκληρωτικό καπιταλισμό,την σημερινή-σύγχρονη εξέλιξη του διεθνούς καπιταλισμού.

Η νεοταξική λαίλαπα και ο κοινωνικός Μεσαίωνας, δεν αποτελούν απλά μία ακόμη εκδοχή του καπιταλιστικού συστήματος. Συνιστούν τον αναγκαστικό μονόδρομο και την επίκαιρη έκδοση του κοινωνικοπολιτικού συστήματος της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Συνιστούν την ανοιχτά παρασιτική και την πλέον επιθετική μορφή ενός πολιτικού συστήματος που από την φύση του γεννάει την φτώχια,την ανεργία και την κοινωνική αδικία, την απαξίωση της ίδιας της εργασίας,την αλλοτρίωση του ανθρώπου, την κατάργηση πολιτικών δικαιωμάτων-κατακτήσεων και ελευθεριών και την μη αναστρέψιμη καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος.

Η ακύρωση της υπόστασης του εθνικού κράτους και η υποκατάστασή του με κράτη προτεκτοράτα της ιμπεριαλιστικής Νέα Τάξης και της «Παγκοσμιοποίησης» που επιχειρείται από το 1990, ο εξανδραποδισμός των τοπικών πολιτισμών, οι τεχνητές μετακινήσεις πληθυσμών, η μαύρη εργασία και τελικά η δήθεν πολυπολιτισμική κοινωνία και ο κατακερματισμός των λαών, αποκλειστικά και μόνο την προηγούμενη εξέλιξη του καπιταλιστικού συστήματος υπηρετούν.

Η κυριαρχία του στρατοπέδου της Αγοράς και η Νέα Τάξη, δεν φτιασιδώνονται και δεν επιτρέπουν καμιάς μορφής συναίνεση, συνδιαχείριση και συμβιβασμό. Η κυριαρχία του στρατοπέδου της Αγοράς και η Νέα Τάξη θέτουν επιτακτικά στους λαούς το πολιτικό καθήκον της παλλαϊκής αντίστασης, της καταμέτωπο αντεπίθεσης και της ανατροπής! Θέτουν τους αλληλένδετους στόχους της εθνικής ανεξαρτησίας και του πραγματικού Σοσιαλισμού. Αυτό είναι το μήνυμα της Πρωτομαγιάς του 2007.

Η κοινωνία της βαρβαρότητας και της παρακμής, ο καπιταλισμός του 21ου αιώνα, αποτελεί μονόδρομο μόνο για το μεγάλο κεφάλαιο! Η εργατική τάξη, όλα τα παλιά και νέα ταξικά καταπιεζόμενα στρώματα της εργασίας διαθέτουν την δική τους επιλογή:
Την αναγέννηση του εργατικού και του λαϊκού κινήματος επάνω σε ένα πρόγραμμα μετωπικής ρήξης με την Νέα Τάξη και τους πολιτικούς της εκφραστές. Την ρήξη με τη σοσιαλδημοκρατία που αποτελεί το μόνιμο «αριστερό» άλλοθι της «νέας εποχής» και με το κάθε λογής πολιτικό κατεστημένο της κεντροδεξιάς ή κεντροαριστερής ενσωμάτωσης και συνδιαλλαγής.
Το μέλλον δεν θα υπαγορευθεί από την Νέα Τάξη. Η νίκη θα είναι δύσκολη αλλά θα είναι νίκη του Σοσιαλισμού του 21ου αιώνα. Νίκη των λαών!

© 2017 ● ΔΗΚΚΙ - ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ